Home Drenthe Motor in vier stukken na botsing met lantaarnpaal

Motor in vier stukken na botsing met lantaarnpaal

Op de Nieuw Amsterdamsestraat in Emmen botste woensdagavond een motorrijder tegen een lantaarnpaal. De man raakte licht gewond. Zijn motor is volledig vernield. Na de aanrijding liep de 24-jarige man uit Emmen weg, om even later de politie te bellen. Omdat hij door de aanrijding gewond raakte aan een voet, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De man had gedronken en is niet in het bezit van een rijbewijs. De motor is bovendien niet verzekerd. In het ziekenhuis nam een arts op verzoek van de politie bloed af bij de man. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuw-Dordrecht – Politie zoekt vier verdachten na plofkraak in Nieuw-Dordrecht

De politie is op zoek naar minstens vier verdachten van een plofkraak aan de Rietdekkersho…