Home Drenthe Assen Vier aanhoudingen na vondst hennepkwekerij

Vier aanhoudingen na vondst hennepkwekerij

De politie heeft woensdagmiddag vier personen aangehouden na het aantreffen van een hennepkwekerij in Assen. Na een tip is de politie woensdagmiddag een woning aan Het Palet binnen gegaan. In de woning bleek een hennepkwekerij te zitten met 320 planten. De vier aanwezigen; een 17-jarige jongeman uit Beilen, een 36-jarige man uit Assen, een 25-jarige man uit Beilen en een 46-jarige man uit Beilen, zijn aangehouden. De hennepkwekerij is in beslag genomen en geruimd. De verdachten zijn ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Politie doet onderzoek naar bedreiging in woning Emmen

De politie doet onderzoek naar een incident waarbij een man in zijn eigen woning wordt bed…