Home Drenthe Assen Onder invloed van medicijnen over de rotonde

Onder invloed van medicijnen over de rotonde

Een 41-jarige automobilist uit Smilde is dinsdagavond aangehouden, nadat hij op de Europaweg in Assen dwars over een rotonde was gereden. Een getuige vermoedde dat de man onder invloed reed en waarschuwde de politie. Agenten konden de man in Smilde tot stoppen brengen. Een blaastest wees uit dat hij niet onder invloed van alcohol was. Hij was echter wel onvast ter been en hij verwijde pupillen. Uit onderzoek bleek dat de automobilist vermoedelijk medicijnen had gebruikt die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. Er is een bloedproef afgenomen om dit vast te kunnen stellen.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Politie doet onderzoek naar bedreiging in woning Emmen

De politie doet onderzoek naar een incident waarbij een man in zijn eigen woning wordt bed…