Home Drenthe Assen Kleine hennepkwekerij opgerold

Kleine hennepkwekerij opgerold

Op de zolder van een woning aan de Hunsingostraat in Assen is woensdagochtend een kleine hennepkwekerij ontmanteld. De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van een anonieme tip. Op de zolderverdieping werden 29 hennepplanten aangetroffen. De hennep en de gebruikelijke kweekapparatuur zoals lampen, filters en ventilatoren zijn in beslag genomen en in overleg met de officier van justitie vernietigd. Ook werd er illegaal elektriciteit afgetapt. De elektriciteit is door het energiebedrijf afgesloten. De bewoner wordt binnenkort verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoogeveen – Verdachte aangehouden na steekincident Hoogeveen

Een vrouw werd maandagmiddag in de Kortewijkstraat in Hoogeveen gestoken door een man. Hij…