Home Drenthe Assen Gewonden na aanrijding Haarweg Assen

Gewonden na aanrijding Haarweg Assen

Een 21-jarige vrouw uit Gieten verleende zaterdagmiddag geen voorrang op de kruising De Haar met de Haarweg in Assen. Een 33-jarige bestuurder uit Enschede reed over de Haarweg in de richting van Assen toen de bestuurster uit Gieten vanaf De Haar ineens voor hem de weg op schoot. De man week uit naar rechts en kwam tot stilstand in de rechterberm. Zijn 31-jarige bijrijdster, ook uit Enschede, raakte gewond en werd net als de 21-jarige bestuurster naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen van beide slachtoffers zijn niet bekend.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoogeveen – Politie zoekt in meerdere panden in het onderzoek naar de dood van Jihad Jafo

Op donderdag 6 oktober worden meerdere panden doorzocht door het rechercheteam dat de gewe…