Home Drenthe Automobilist aangehouden na veroorzaken aanrijding

Automobilist aangehouden na veroorzaken aanrijding

De politie heeft in bossages van het Kwekebos aan de Laan van Kwekebos in Emmen een 34-jarige man uit Emmen aangehouden voor rijden onder invloed. De man was op de Provincialeweg N391 in Emmen uit de bocht gevlogen en de naastgelegen sloot ingereden. Hij stuiterde terug de rijbaan op, waarna zijn auto het op de kruising Rondweg met de Schansstraat in Emmen begaf. De man verliet zijn auto en zette het vervolgens op een lopen.

Hij liep het Kwekebos in, maar werd de 34-jarige even later door de agenten opgespoord. De verdachte bleek gewond te zijn aan het hoofd. Hij werd door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. Daar werd de man aan zijn verwonding gehecht. Na de medische behandeling werd van de verdachte een ademanalysetest op het politiebureau afgenomen. Deze test wees uit dat de Emmener 0,8 promille (350 ugl) alcohol in zijn bloed had. De verdachte mocht na het afleggen van een verklaring huiswaarts. De auto werd afgesleept. Medewerkers van de provincie hebben het wegdek op de Rondweg in Emmen schoon gemaakt.

 

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Wie is de bestuurder van deze auto die een scootmobiel aanreed in Emmen?

Update 30 september 2022 In dit onderzoek zijn twee verdachten aangehouden. Op 27 juni 202…