Home Drenthe Assen Aanrijding met drank

Aanrijding met drank

De politie heeft zaterdagnacht in Assen proces-verbaal opgemaakt tegen een 32-jarige man uit Hoogeveen. De man was met zijn auto over een middengeleider gekomen en vervolgens tegen een lichtmast gereden. Ambulancepersoneel constateerde na medisch onderzoek dat de man ongedeerd was. Tijdens een blaastest bleek dat de verdachte te diep in het glaasje had gekeken. Na de ademanalysetest werd vastgesteld dat de 32-jarige omgerekend 1,95 promille (865 ugl) in zijn bloed had. Hierop werd het rijbewijs van de man ingenomen. De verdachte mocht na het afleggen van een verklaring huiswaarts. De auto van de man werd afgesleept.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee personen gewond na conflict Wilhelmsweg

Maandagavond 27 november kreeg de politie melding van een conflict aan de Wilhelmsweg in E…