Home Drenthe Man aanhouding na zware mishandeling

Man aanhouding na zware mishandeling

De politie heeft woensdagmiddag op de Oude Meerdijk in Emmen een 34-jarige Emmenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 27-jarige plaatsgenoot te hebben geslagen en geschopt. Het slachtoffer reed in zijn auto over de Oude Meerdijk toen hij in zijn beleving werd afgesneden door een andere auto. De twee inzittenden van de andere auto stapten daarop uit en kwamen op het slachtoffer af. Hij werd vervolgens uit de auto getrokken en meerdere malen geslagen en geschopt. Daarna is hij volgens eigen zeggen half onder de auto gelegd. Hij was ervan overtuigd dat het duo over hem wilde rijden. Er is ook nog met een scherp voorwerp in zijn richting gestoken. Omstanders hebben de politie gealarmeerd en de belagers bij het slachtoffer weggehaald. De 34-jarige man kon worden aangehouden, de andere man is ontkomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…