Home Drenthe Beelden beroving 83-jarige man op YouTube

Beelden beroving 83-jarige man op YouTube

De politie heeft beelden van drie mannen die medio november 2012 een 83-jarige Hoogevener hebben beroofd, op YouTube geplaatst. Mensen die informatie over het drietal hebben wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Toen de bejaarde man donderdag 15 november van zijn scootmobiel afstapte om rond 09.50 uur te pinnen bij de geldautomaat aan het Haagje in Hoogeveen, kwamen twee mannen bij hem staan. Ze leidden de 83-jarige af door onder meer een krant voor zijn gezicht te houden. Kort hierna verscheen een derde verdachte.

De drie mannen bleven om het slachtoffer heen staan. Doordat het slachtoffer de pincode al had ingetoetst hoefden de mannen alleen nog het bedrag in te toetsen. Uiteindelijk gingen de verdachten er vandoor met het geld van de man.

[youtube]VzxJZ9cqK5A[/youtube]

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…