Home Drenthe Onderzoeksteam Halil Erol zoekt info over zwarte auto

Onderzoeksteam Halil Erol zoekt info over zwarte auto

Het rechercheteam dat de moord op de 34-jarige Halil Erol onderzoekt is op zoek naar specifieke informatie over een zwarte personenauto. Deze personenauto (sedanmodel met kofferbak) zou door een getuige op een zondagmiddag in februari 2010 zijn gezien bij de Steenwijker Aa op de plek waar in juni van datzelfde jaar de eerste lichaamsdelen van Halil Erol werden aangetroffen. Het rechercheteam is op zoek naar de inzittenden van deze zwarte auto en vraagt hen om contact op te nemen. Ook anderen die een verband tussen Halil Erol en een zwarte auto met kofferbak kunnen leggen worden verzocht contact op te nemen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of via TGO@ijsselland.politie.nl

Steenwijker Aa
De van origine Turkse Halil Erol verdween op zaterdag 6 februari 2010. Ruim een maand later werd zijn auto, een zilvergrijze Deawoo Lanos, brandend aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kerklaan van het Groningse Haren.

Op dinsdag 22 juni 2010 werden in Eesveen (Drenthe) lichaamsdelen aangetroffen in de Steenwijker AA, net buiten de gemeentegrens van Steenwijkerland. DNA onderzoek wees uit dat het lichaamsdelen betroffen van Halil Erol. Op vrijdag 25 januari 2013 werden door wandelaars aan de Zandweg, bij de Kiersche Wijde in Wanneperveen wederom lichaamsdelen aangetroffen. DNA onderzoek heeft uitgewezen dat ook deze lichaamsdelen toebehoren aan de destijds 34-jarige Steenwijker.

Door de hoofdofficier van justitie parket Oost Nederland is een beloning van 15.000 euro beschikbaar gesteld voor degene die informatie verstrekt over de zaak Erol die leidt tot de aanhouding van de verdachte(n).

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…