Home Drenthe Assen Duitser aangehouden wegens mishandeling

Duitser aangehouden wegens mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 40-jarige man uit Halstenbek (D) aangehouden voor mishandeling. Kort daarvoor kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Stadsbroek in Assen. Ter plaatse bleek dat de partijen al uit elkaar waren gehaald. Omstanders hielden de 40-jarige man in bedwang. Hij zou een 48-jarige man uit Edling (D) hebben mishandeld. De 40-jarige man is overgedragen aan de politie en ingesloten in afwachting van het onderzoek. De man weigerde iedere medewerking en beledigde de agenten meerdere malen. Ook hiervoor zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…