Home Drenthe Assen Duitser aangehouden wegens mishandeling

Duitser aangehouden wegens mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 40-jarige man uit Halstenbek (D) aangehouden voor mishandeling. Kort daarvoor kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Stadsbroek in Assen. Ter plaatse bleek dat de partijen al uit elkaar waren gehaald. Omstanders hielden de 40-jarige man in bedwang. Hij zou een 48-jarige man uit Edling (D) hebben mishandeld. De 40-jarige man is overgedragen aan de politie en ingesloten in afwachting van het onderzoek. De man weigerde iedere medewerking en beledigde de agenten meerdere malen. Ook hiervoor zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Assen – Onderzoek naar schietincident in omgeving van Noordersingel in Assen

De politie doet onderzoek naar een schietincident dat maandagavond mogelijk rond 22:15 uur…