Home Drenthe Assen Politie onderzoekt woningdiefstal met geweld

Politie onderzoekt woningdiefstal met geweld

De politie is een onderzoek gestart na een gewelddadige woningdiefstal vanochtend. In de vroege zaterdagochtend rond 07.00 uur zijn twee personen een woning binnen gegaan aan de Elbestraat in Assen. De bewoners lagen op dat moment nog te slapen. Eén van de bewoners hoorde gestommel in de woning en is gaan kijken. Hij trof twee personen in de woonkamer aan welke probeerden te vluchten. De bewoner pakte één van deze personen nog vast. Deze gaf de bewoner een klap en ging er als nog vandoor. Er is onder andere een laptop weggenomen. Er is kort daarna een burgernetactie gedaan, maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachten. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Wie is de bestuurder van deze auto die een scootmobiel aanreed in Emmen?

Update 30 september 2022 In dit onderzoek zijn twee verdachten aangehouden. Op 27 juni 202…