Home Drenthe Politie controleert verkeer Zuid-West Drenthe

Politie controleert verkeer Zuid-West Drenthe

De politie heeft vrijdag van 07.00 uur tot 22.00 uur het verkeer in Zuid-West Drenthe gecontroleerd. Tijdens deze controle is het verkeer op de N371 tussen Havelte en Meppel controleert op hun snelheid. Ten tijde van de controle hebben 6145 bestuurders de radarcontrole gepasseerd. 325 hiervan waren in overtreding en reden harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 126 km/u. Alle overtreders zullen thuis een bekeuring ontvangen. Tevens is er gecontroleerd op de N353 en de N375. Er zijn daar 13 bestuurders bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. Drie bestuurders droegen geen gordel en één bestuurder belde niet handsfree.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…