Home Drenthe Gewonden na botsing op N34

Gewonden na botsing op N34

Een 50-jarige automobilist uit Musselkanaal is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval. De man reed over de N34 bij Emmen in de richting van Odoorn. Hij reed achter een vrachtauto rijden en wilde deze inhalen. De man besloot de vrachtauto in te halen, maar er kwamen auto’s tegemoet rijden. Er was niet voldoende ruimte voor de man om in te halen. Een 19-jarige automobiliste uit Valthe kon de man uit Musselkanaal niet meer ontwijken en botste frontaal tegen hem. Daarna botste de vrouw tegen de auto van een 47-jarige vrouw uit Musselkanaal. Deze vrouw en haar drie inzittende kinderen bleven ongedeerd. De vrouw uit Valthe raakte licht gewond en is ter controle overgebracht naar het Scheper Ziekenhuis. De man uit Musselkanaal raakte zwaargewond. Hij is overgebracht UMCG te Groningen.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…