Home Drenthe Assen Drie mannen aangehouden voor diefstal fiets

Drie mannen aangehouden voor diefstal fiets

De politie heeft donderdagavond drie jongemannen op heterdaad aangehouden voor diefstal van een fiets. Kort daarvoor kreeg de politie informatie binnen dat er een fiets werd gestolen vanaf de Rolderhoofdweg in Assen. Niet veel later kon het drietal uit Rolde, twee 16-jarige jongens en een 17-jarige jongeman, worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Eén 16-jarige jongen en de 17-jarige jongen konden na verhoor naar huis. De tweede 16-jarige jongen zit nog vast.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee personen gewond na conflict Wilhelmsweg

Maandagavond 27 november kreeg de politie melding van een conflict aan de Wilhelmsweg in E…