Home Drenthe Assen Drie mannen aangehouden voor diefstal fiets

Drie mannen aangehouden voor diefstal fiets

De politie heeft donderdagavond drie jongemannen op heterdaad aangehouden voor diefstal van een fiets. Kort daarvoor kreeg de politie informatie binnen dat er een fiets werd gestolen vanaf de Rolderhoofdweg in Assen. Niet veel later kon het drietal uit Rolde, twee 16-jarige jongens en een 17-jarige jongeman, worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Eén 16-jarige jongen en de 17-jarige jongen konden na verhoor naar huis. De tweede 16-jarige jongen zit nog vast.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…