Home Drenthe Winkeliers in Emmen krijgen gratis veiligheidscheck

Winkeliers in Emmen krijgen gratis veiligheidscheck

Winkeliers kunnen zelf veel doen om de veiligheid in en rond de winkel te vergroten. Dat kan al met eenvoudige maatregelen die relatief weinig tijd en investeringen vergen en veel opleveren. Om winkeliers daarvan bewust te maken is het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) gestart met een actiecampagne, waarbij 10.000 winkels in Nederland een gratis Veiligheidscheck krijgen.

Op vrijdag 1 maart zijn de winkeliers in Emmen centrum aan de beurt. In samenwerking met studenten van het Drenthe College worden alle winkels gecheckt op 12 snel te controleren risicopunten. De aftrap wordt gegeven door wethouder Wilms.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…