Home Drenthe Winkeliers in Emmen krijgen gratis veiligheidscheck

Winkeliers in Emmen krijgen gratis veiligheidscheck

Winkeliers kunnen zelf veel doen om de veiligheid in en rond de winkel te vergroten. Dat kan al met eenvoudige maatregelen die relatief weinig tijd en investeringen vergen en veel opleveren. Om winkeliers daarvan bewust te maken is het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) gestart met een actiecampagne, waarbij 10.000 winkels in Nederland een gratis Veiligheidscheck krijgen.

Op vrijdag 1 maart zijn de winkeliers in Emmen centrum aan de beurt. In samenwerking met studenten van het Drenthe College worden alle winkels gecheckt op 12 snel te controleren risicopunten. De aftrap wordt gegeven door wethouder Wilms.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…