Home Cultuur Pieter Derks wegens succes naar de Grote zaal van De Goudse Schouwburg

Pieter Derks wegens succes naar de Grote zaal van De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 14 mei 2013 is Pieter Derks in De Goudse Schouwburg te zien met zijn cabaretvoorstelling ‘Van Nature’. Oorspronkelijk stond hij in de Kleine zaal, maar wegens de enorme belangstelling is hij nu in de Grote zaal te zien. De voorstelling was al sinds de voorreservering uitverkocht, maar door deze verschuiving zijn er weer kaarten beschikbaar.

In ‘Van Nature’ gaat Pieter Derks met rake blik en troostende woorden op zoek naar het natuurlijke in een gemaakte wereld. Wat is echt en wat hebben wij erbij verzonnen? Met die vraag in het achterhoofd haakt hij vooral in op al het nieuws dat hij te pakken kan krijgen, dus elke avond andere grappen en nieuwe verhalen! En daar is hij goed in. Niet voor niets is hij regelmatig te zien in het tv-programma’s De Wereld Draait Door en In Goed Gezelschap (Sara Kroos).

Laad meer Cultuur

Geef een antwoord

Bekijk ook

Filmpremière Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dinsdag 30 juli was de premiere van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De prese…