Home Cultuur Branford Marsalis & Joey Calderazzo Duo naar de Oosterpoort

Branford Marsalis & Joey Calderazzo Duo naar de Oosterpoort

Grammy Award-winnaar Branford Marsalis komt op 18 april naar De Oosterpoort met pianist Joey Calderazzo. De twee kennen elkaar al ruim twintig jaar en speelden jaren samen in het Branford Marsalis Quartet. In 2011 verscheen hun eerste album Songs of Mirth and Melancholy. Het album, dat invloeden heeft van Schumann, Brahms en Prokofiev, bevat negen nummers, waaronder een aantal gecoverde favorieten van het duo, uiteraard uitgevoerd in hun eigen stijl. Tijdens hun samenwerking zijn de twee erg gegroeid. Niet alleen de relatie tussen hen is sterker geworden, maar ook hebben ze zichzelf ontplooid op creatief vlak. De twee muzikanten voelen elkaar perfect aan.

Laad meer Cultuur

Geef een reactie

Bekijk ook

Filmpremière Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dinsdag 30 juli was de premiere van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De prese…