Home Cultuur Frank Boeijen ontving zilveren erepenning van gemeente Nijmegen

Frank Boeijen ontving zilveren erepenning van gemeente Nijmegen

Afgelopen zaterdag kreeg Frank Boeijen na zijn optreden in Nijmegen een erepenning toegereikt van de burgemeester Hubert Bruls. De gemeente wil Boeijen op die manier erkenning en waardering geven voor zijn verdiensten voor de stad. De in Nijmegen geboren Boeijen (55) wordt door veel mensen geassocieerd met Nijmegen, zowel door zijn liedjes als het boek met cd ‘Genade’ met foto’s van bekende plekken in Nijmegen. Ook figureert de stad in videoclips, zoals die van Zwart Wit. Een welverdiende onderscheiding!

Laad meer Cultuur

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…