Home Bijlage Mark Rutte ontvangt ondernemers in Torentje

Mark Rutte ontvangt ondernemers in Torentje

Foto: Bart Hoogveld

Minister-president Mark Rutte heeft in het kader van de Dag van de Ondernemer drie mkb-ondernemers ontvangen in het Torentje op het Binnenhof. Vergezeld door directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland gingen Anita Veenendaal van Lightweight Containers uit Den Helder, Peter van der Wal van Bakkerij Wal Jolink uit Apeldoorn en Yvonne van der Hulst van Bouwbedrijf GJ van der Hulst uit Lisse gingen met de premier in gesprek over hun onderneming, de uitdagingen die zijn in de dagelijkse praktijk tegenkomen en wat het kabinet daaraan zou kunnen doen.

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland, bedoeld om ondernemers op een vast moment in het jaar te bedanken voor hun enorme bijdrage aan economie, werkgelegenheid en welzijn. 99 Procent van de bedrijven in Nederland is een mkb-bedrijf. Het midden- en kleinbedrijf is goed voor tweederde van DE werkgelegenheid en het BNP in Nederland.

Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Film Hotel Transsylvanie 3 in stijl in premiere

Zondagochtend ging de Nederlandse versie van de nieuwste film Hotel Transsylvanie 3 in pre…