Home Bijlage Superwinkel bereikt mijlpaal met miljoenste bestelling

Superwinkel bereikt mijlpaal met miljoenste bestelling

Online warenhuis Superwinkel heeft opnieuw een mijlpaal bereikt. Vorige week is namelijk de miljoenste bestelling geplaatst sinds de start van de webwinkel in 2009. De miljoenste bestelling is geplaatst door een mevrouw uit het Noord-Brabantse Lith. Deze speciale gebeurtenis heeft Superwinkel niet onopgemerkt voorbij laten gaan, de klant is verrast met een complete serenade en een persoonlijke overhandiging van haar bestelling.

Superwinkel heeft inmiddels ruim 500.000 klanten die nu dus samen een miljoen keer een bestelling hebben geplaatst. De webwinkel is dit jaar al door de consument beloond door de prestigieuze Shopping Awards in de categorie warenhuizen te winnen van o.a. Bol.com en Hema.

Van het persoonlijk bezorgen van deze miljoenste bestelling is een waar feestje gemaakt. Gevolgd door een heuse filmploeg heeft het team van Superwinkel een bezoek gebracht aan het adres van de gelukkige klant. Ze is niet alleen verrast met haar bestelling, maar heeft ook een cadeaucheque ter waarde van 100 euro ontvangen.

Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Miljoenen voor restauratie monumenten

Minister Van Engelshoven trekt dit jaar €34 miljoen extra uit voor het restaureren van (gr…