Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Mannen gezocht voor babbeltruc Aelbrechtskade

Rotterdam – Gezocht – Mannen gezocht voor babbeltruc Aelbrechtskade

Een 78-jarige man doet boodschappen bij een Tabakshop en een Albert Heijn aan het Mathenesserplein. Als hij daarna naar huis loopt wordt hij aangesproken door een man die zegt dat hij vijf euro heeft laten vallen. Als het slachtoffer de vijf euro opraapt, geeft de man hem zijn ING bankpas terug omdat hij die ook heeft laten vallen.

Als hij later thuiskomt ontdekt hij dat de bankpas niet van hem is maar zijn eigen bankpas wel weg is. Als hij zijn bank belt om de pas te laten blokkeren is hij al te laat. Van zijn bankrekening blijkt meer dan duizend euro te zijn opgenomen.

Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer in Albert Heijn in de gaten gehouden wordt door twee mannen. Een van hen kijkt zijn pincode af. Op de beelden bij een pinautomaat aan de Aelbrechtskade is een derde man te zien die pint met de pas van het slachtoffer.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …