Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Eigenaresse zonnestudio mishandeld en overvallen

Rotterdam – Eigenaresse zonnestudio mishandeld en overvallen

Ze had haar zonnestudio op de Tjalklaan afgesloten en wilde net in haar auto, die op de Professor Poelslaan stond, stappen toen twee jongens haar vastpakten en een vuurwapen op haar richtten. De jongens wilden haar tas afpakken en er ontstond een worsteling. De doodsbange vrouw liep hierbij verwondingen aan hoofd en hand op. De jongens vluchtten weg met haar tas.

De politie is een onderzoek gestart naar de overval en zoekt getuigen die de twee jongens en/of de overval hebben gezien. De vrouw zag de jongens al op de Tjalklaan toen zij daar even na negen uur ’s avonds haar studio afsloot. De jongens liepen toen in de richting van de Franselaan.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht van diefstal met geweld in de Reitzstraat

Een man meldde zich zaterdag 19 mei omstreeks 17.30 uur aan het politiebureau met de meded…