Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man grist geld weg na onenigheid in transportbedrijf; politie zoekt getuigen

Rotterdam – Man grist geld weg na onenigheid in transportbedrijf; politie zoekt getuigen

Vrijdagmorgen nam een man geld weg in een transportbedrijf aan de Vierambachtsstraat. Met een bijl richtte hij vernielingen aan en vluchtte in een gereedstaande auto. Niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Even voor 11:30 uur liep een man het bedrijf binnen en kreeg onenigheid met het personeel. Met een meegenomen bijl richtte hij vernielingen en met een geldbedrag ging hij er vandoor. Agenten die snel ter plaatse waren startten direct een onderzoek maar konden de dader nog niet aanhouden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht van diefstal met geweld in de Reitzstraat

Een man meldde zich zaterdag 19 mei omstreeks 17.30 uur aan het politiebureau met de meded…