Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond bij schietincident Rotterdam

Rotterdam – Man gewond bij schietincident Rotterdam

Een 32-jarige man uit Bulgarije is op 6 januari in Rotterdam beschoten. De man werd meermalen geraakt en werd naar een ziekenhuis gebracht, maar raakte niet levensgevaarlijk gewond.

Het schietincident vond die zaterdagochtend rond 07.50 uur op de Nieuwe Binnenweg plaats. Kort daarvoor was het slachtoffer met een vriend en vriendin in een naburig café geweest. Na sluitingstijd zou het slachtoffer op straat ruzie hebben gekregen ter hoogte van de Lage Erfbrug. Uiteindelijk werd het slachtoffer een paar honderd meter verder op de Nieuwe Binnenweg beschoten.

Bel de politie
De politie zoekt getuigen. Zag u het schietincident gebeuren of heeft u andere informatie die helpt in het onderzoek? Belt u dan met de politie op 0900-8844 en vraag naar de recherche in district Stad. Anoniem belt u naar 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Alerte agent pakt met ondermijningsteam ruim 28.000 euro en peperduur horloge af

Een getraind oog en alertheid leidde een surveillerende agent vorige week naar drie mannen…