Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie onderzoekt schietincident Groepstraat

Rotterdam – Politie onderzoekt schietincident Groepstraat

De politie onderzoekt een schietincident maandagavond in de Groepstraat in Rotterdam en komt daarbij graag in contact met getuigen. Bij het incident raakte een 49-jarige Rotterdammer gewond.

Iets na negen uur de avond kwam bij de politie de melding binnen dat er een gewonde man in een portiek lag. Agenten gingen er direct naartoe en troffen het slachtoffer aan. Hij had schotwonden in beide benen. De politie startte direct een onderzoek en hield twee mannen aan. Zij bleken niets met de zaak te maken hebben en zijn heengezonden. Het slachtoffer verklaart dat hij op straat liep, toen er een goudkleurige auto stopte. Degene die uitstapte, richtte het vuur op de Rotterdammer. Het slachtoffer wist zich naar een portiek te slepen. Daar vond de politie hem.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Twee aanhoudingen door alerte bewoners

Vanavond hielden agenten twee jongens aan met harddrugs op de Maashavenkade in Rotterdam K…