Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Arts bedreigd: politie zoekt getuigen

Rotterdam – Arts bedreigd: politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar een man die vanmiddag een arts van een medische kliniek aan de Jan Leentvaarlaan vast bond en met een vuurwapen bedreigde. De vrouw werd gevonden door een collega, die direct 112 belde. De arts is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij aankomst ontruimde de politie direct de kliniek en ging op zoek naar de dader. Het personeel en de patiënten werden in een nabijgelegen pand opgevangen. De verdachte werd niet gevonden. De politie doet ter plaatse nog onderzoek en zal op een later tijdstip met de arts spreken. Het motief van de dader is nog onbekend. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigenoproep plofkraak Bodegraven in Team West

In de eerste uitzending na de winterstop start op dinsdag 16 januari het nieuwe seizoen va…