Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Beelden van belager DJ April Grey in ‘Bureau Rijnmond’

Rotterdam – Beelden van belager DJ April Grey in ‘Bureau Rijnmond’

In de laatste aflevering van dit jaar, worden donderdag in ‘Bureau Rijnmond’ beelden getoond van een man die een vrouwelijke DJ heeft belaagd en verwond. De 29-jarige vrouwelijke DJ April Grey werd tot 2 keer toe door een onbekende man aangevallen na op zaterdagavond te hebben gewerkt in de Rotterdamse club Nora aan de Coolsingel. De politie denkt dat het een gerichte actie is door één en dezelfde dader. Er zijn beelden van een de verdachte.

Verkeersruzie

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigenoproep plofkraak Bodegraven in Team West

In de eerste uitzending na de winterstop start op dinsdag 16 januari het nieuwe seizoen va…