Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Supermarkt overvallen; politie zoekt getuigen

Rotterdam – Supermarkt overvallen; politie zoekt getuigen

Een gemaskerde man overviel vrijdagmiddag een supermarkt aan het Moermanspad. Hij vluchtte met onbekende buit op een opoefiets. De politie heeft de ruime omgeving uitgekamd met onder meer een politiehelikopter en vele politie-eenheden maar nog geen verdachte aangehouden. Het overvallenteam komt graag in contact met getuigen.

Om 15:20 uur liep de geheel in het zwart geklede overvaller de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Kort erop vluchtte de man op een zwarte opoefiets, het personeel geschrokken maar ongedeerd achterlatend. Getuigen zagen de overvaller wegfietsen en de politie vermoedt dat de man tijdens zijn vlucht een zwarte jas met capuchon uitdeed en op straat achter liet.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Drie mannen met vuurwapens overvallen snackbar

Zaterdagavond overvielen drie mannen met vuurwapens een snackbar op de Prins Rietkerkweg i…