Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Rotterdammer aangehouden voor gewelddadige beroving

Rotterdam – Rotterdammer aangehouden voor gewelddadige beroving

Een 28-jarige vrouw uit Dirksland raakte donderdagochtend gewond toen een man haar in het parkje aan de Pinksterweide in Rotterdam met een mes stak en beroofde van haar tas. De man werd kort na de beroving aangehouden in de omgeving.

Het was bijna kwart voor acht ’s morgens toen de man de vrouw belaagde in het parkje. Hij stak haar, griste haar tas mee en ging er vandoor op de fiets. De vrouw belde het alarmnummer. Agenten hielden al snel in de omgeving een verdachte aan. De 39-jarige Rotterdammer had een mes op zak. Bij onderzoek in de omgeving vonden agenten haar tas terug.

De vrouw is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht waar zij is gehecht. Zij maakt het naar omstandigheden goed.

(foto is een stockfoto van de politie)

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding voor botsing hoogwerker Suurhoffbrug

De bestuurder van de auto die afgelopen nacht op de Suurhoffbrug in de Europoort tegen een…