Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval op Rotterdamse supermarkt

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval op Rotterdamse supermarkt

De politie zoekt getuigen van een overval op een Rotterdamse supermarkt die op 18 september plaatsvond. Niemand raakte gewond.

Rond 19.40 uur kreeg de politie de melding van de overval binnen. Een lichtgetinte man van 1.60-1.70m lang kwam de supermarkt in en bedreigde een caissière met een vuurwapen. De overvaller ging er met geld vandoor en liet het personeel geschrokken, maar ongedeerd achter.

Was u getuige? Bel de politie?
Wie voor of na de overval de dader heeft gezien of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar het Regionale Overvallen team van de politie in Rotterdam. Anoniem blijft u als belt naar 0800-7000. Het tipformulier onderaan deze pagina invullen, kan natuurlijk ook.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie houdt verdachte van steekincident en beroving aan

De politie heeft zaterdag 26 mei om 09.40 uur een 31-jarige man, zonder vaste woon- of ver…