Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man overvalt supermarkt in Rotterdam

Rotterdam – Man overvalt supermarkt in Rotterdam

Een man heeft zaterdagmiddag een supermarkt aan de Oostzeedijk in het Rotterdamse Kralingen overvallen. De dader ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Rond 16:00 uur kwam de man de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Met zijn hand in zijn zak vertelde hij dat hij een wapen bij zich droeg en eiste geld. Het personeel besloot hierop geen risico te nemen en voldeed aan de opdracht. Vervolgens ging de overvaller er in onbekende richting vandoor. 

Helaas meldde het personeel de overval pas twintig minuten later, waardoor de dader voldoende gelegenheid kreeg te vluchten. Agenten hebben in de omgeving nog onderzoek gedaan en diverse mensen gecontroleerd, maar zonder succes. Het onderzoek gaat nog wel verder.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Autokraker aangehouden voor mishandeling

Politieagenten hielden zondag 10 december om 14.40 uur op de Uilensingel een man aan voor …