Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Corrupte havenmedewerker en 363 kilo coke gepakt

Rotterdam – Corrupte havenmedewerker en 363 kilo coke gepakt

Het arrestatieteam van de politie Eenheid Rotterdam hield woensdagavond een vermoedelijk corrupte medewerker van een overslagbedrijf op zijn werkplek aan. Hij wordt er onder andere van verdacht containers zo te hebben geplaats dat smokkelaars van drugs er gemakkelijk bij konden komen. In de container waarmee de man tijdens de arrestatie bezig was, vonden onderzoekers 363 kilo cocaïne.

De verdachte, een 43-jarige man uit Rozenburg, was achter zijn computer van het overslagbedrijf aan het werk toen het arrestatieteam binnenviel. Het onderzoeksteam plande dat zorgvuldig, om daarmee zijn werkzaamheden onomstotelijk vast te stellen. De onderzoekers zochten gelijk uit met welke container hij op het moment van aanhouding bezig was. Mét resultaat; de inhoud bestond uit maar liefst 363 kilo cocaïne.
drugs

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Inbrekers aangehouden, gedupeerden verzocht te reageren via mail

De politie hield vrijdag 16 maart twee mannen aan die aan het inbreken waren in een gepark…