Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – ‘Bureau Rijnmond’ vraagt hulp van de kijker: wie zijn de overvallers, inbrekers en drugssmokkelaars?

Rotterdam – ‘Bureau Rijnmond’ vraagt hulp van de kijker: wie zijn de overvallers, inbrekers en drugssmokkelaars?

De vaste kijker van TV Rijnmond weet het al. Donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur wordt ‘Bureau Rijnmond’ uitgezonden. Een programma dat inmiddels een vaste schare kijkers kent die de politie en het Openbaar Ministerie graag helpt bij het oplossen van misdrijven. Hopelijk lukt dat ook deze week weer, bijvoorbeeld met een mislukte overval op een geldloper in de Rotterdamse Zwart Janstraat. En wie is die meneer die dat flesje water bij dat tankstation kocht?

Geldloper

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…