Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt half jaar na overval verdachte aan

Rotterdam – Politie houdt half jaar na overval verdachte aan

Een half jaar nadat een woning aan de Rotterdamse Pegasusweg werd overvallen, heeft de politie in Rotterdam een verdachte aangehouden. Agenten arresteerden op 15 augustus een 23-jarige Rotterdammer op verdenking van betrokkenheid bij de overval.

Op zaterdagavond 7 januari 2017 belden drie mannen bij de woning. De vier aanwezigen verwachtten bezoek en openden de deur. Eenmaal binnen bedreigden de overvaller de vier aanwezige mannen en eisten telefoons en geld, waarna  ze ervandoor gingen.
Het Regionale Overvallen Team van de politie in Rotterdam startte het onderzoek dat op 15 augustus leidde tot de aanhouding van de verdachte. De man zit vast en wordt verhoord. Het overvallenteam zet het onderzoek voort.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hendrik-Ido-Ambacht – Inbrekers komen niet ver met gestolen auto

Twee inbrekers nemen bij een woning in Hendrik-Ido-Ambacht onder andere een auto weg, maar…