Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Auto geraakt tijdens schietincident Rotterdam-West

Rotterdam – Auto geraakt tijdens schietincident Rotterdam-West

De politie onderzoekt een schietincident dat donderdag kort voor middernacht plaatsvond op de Ruilstraat. Voor zover nu bekend raakte niemand gewond. Wel raakte een auto beschadigd. Ondanks een uitgebreide zoektocht zijn er geen verdachten of andere betrokkenen aangehouden.

Een 30-jarige automobilist uit Capelle aan den IJssel vluchtte naar een politiebureau in de buurt nadat hij op de Ruilstraat merkte dat zijn auto door een projectiel was geraakt. Op de Heemraadstraat troffen agenten zijn auto aan met een kapotte achterruit. Vermoedelijk was er een schot gelost en heeft dit de auto geraakt. Het is nog onduidelijk of het schot gericht was op de auto of dat de auto bij toeval is geraakt.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Mannen beschoten Haringpakkersstraat

Twee mannen van 22 en 28 jaar liepen maandagavond op de Haringspakkersstraat toen zij op h…