Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen steekincident Eendrachtsplein

Rotterdam – Politie zoekt getuigen steekincident Eendrachtsplein

De politie onderzoekt een steekincident, dat dinsdagmiddag plaatsvond op het Eendrachtsplein en komt daarbij graag in contact met getuigen. Een 25-jarige Duitser raakte gewond.

Rond 16.00 uur kwam bij de politie de melding van het steekincident binnen. Agenten gingen er direct naartoe en troffen het slachtoffer aan. Hij verklaarde dat hij met zijn vriendin metrostation Eendrachtsplein binnenliep en dat zijn vriendin daar werd lastiggevallen door een onbekende man. De Duitser sprak de man aan. Die ging er vervolgens vandoor. Niet veel later liep het stel het metrostation weer uit en na enige tijd kwam de belager van zijn vriendin weer op hen aflopen. Hij gooide een steen tegen het gezicht van de Duitse man en stak hem daarna met een mes in zijn zij. Vervolgens zette hij het op een lopen. Het slachtoffer rende er achteraan, maar stopte toen hij merkte dat hij behoorlijk wat bloed verloor. Nadat de hulpdiensten waren gearriveerd, is hij met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…