Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie pakt overlast scooters Strevelsweg weer aan

Rotterdam – Politie pakt overlast scooters Strevelsweg weer aan

Agenten hebben dinsdagavond weer meer dan 70 brom- en snorfietsen op de Strevelsweg gecontroleerd en daarbij ruim 50 overtredingen geconstateerd.

Bij de politie kwamen de afgelopen tijd meerdere meldingen van overlast door brommers en scooters op en rond de Strevelsweg binnen. Reden om vorige week dinsdag een uitgebreide controle te houden en deze afgelopen dinsdag te herhalen. Agenten van basisteam en het Verkeershandhavingsteam en medewerkers van het handhavingsteam van de gemeente Rotterdam verzamelden zich op de overlastlocatie. Daar controleerden ze 73 brom- en snorfietsen. Er werden onder meer boetes uitgedeeld voor het rijden zonder rijbewijs, zonder rem en zonder kentekenbewijs. Ook te gladde banden en het rijden op het fietspad werden beboet. Bij een maaltijdbezorger die reed zonder rijbewijs nam de politie zijn scooter in beslag.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Een laffe overval en agressie in ‘Bureau Rijnmond’

In ‘Bureau Rijnmond’, het opsporingsprogramma van politie en OM, zullen morgen beelden wor…