Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verkeersacties in centrum Rotterdam

Rotterdam – Verkeersacties in centrum Rotterdam

Dertig automobilisten hadden het weekend tijdens een alcoholcontrole nabij de Erasumusbrug te veel gedronken. Maandagochtend speelden 39 fietsers  met hun leven op de Burgemeester van Walsumweg door een rood verkeerslicht te laten voor wat het is.

Om de verkeersveiligheid te vergroten hielden agenten vrijdag- en zaterdagavond een alcoholcontrole op de Erasmusbrug. Naast 30 bekeuringen voor het rijden onder invloed bleek één iemand ook te veel drugs te hebben gebruikt. Drie bestuurders kregen ook nog eens een boete voor rijden zonder rijbewijs.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Negen aanhoudingen in illegaal gokpand

Na een anonieme tip over een illegaal gokpand in de Weimarstraat deden politieagenten in d…