Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Slachtoffer mishandeling Coolhaven gezocht

Rotterdam – Gezocht – Slachtoffer mishandeling Coolhaven gezocht

Vier meisjes pleegden eind mei verschillende mishandelingen om deze te kunnen filmen en op Instagram te plaatsen. Van één van deze mishandelingen, namelijk die van (vermoedelijk) 31 mei op de Coolhaven, is nog geen aangifte gedaan. De politie komt graag in contact met het meisje dat deze dag is lastig gevallen in een speeltuintje nabij de Coolhaven.

Dinsdag 30 mei werden op het Schouwburgplein twee dames mishandeld die hand in hand liepen. In eerste instantie leek het te gaan om anti-homogeweld, maar al snel blijkt dat soortgelijke mishandelingen zijn geweest met willekeurige slachtoffers. Zo kwam er kort daarna een aangifte binnen van een mishandeling op de Mauritsstraat die qua signalement en ‘werkwijze’ sterk overeen kwamen. Op filmpjes was te zien dat het inderdaad om dezelfde daders gingen. Inmiddels zijn er vijf personen aangehouden, vier meisjes en een jongen. En weten we dat de daders de mishandelingen pleegden om het te kunnen filmen en dit op een speciaal Instagram account te zetten. Zo kwamen we er achter dat de daders ook nog een meisjes hebben mishandeld op vermoedelijk 31 mei nabij het metrostation Coolhaven. Zij zat samen met een ander meisje op een bankje in de buurt van een speeltuin. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt overvallers Stootblok

Vanavond overvielen twee mannen een woning aan het Stootblok in Rotterdam. De politie zoek…