Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drugsdealer aangehouden Rotterdam-Zuid

Rotterdam – Drugsdealer aangehouden Rotterdam-Zuid

Klachten over drugs- en geluidsoverlast op en rondom de Strevelsweg en Jagerslaan leiden regelmatig tot acties waarbij de politie zichtbaar en onzichtbaar aanwezig is. Woensdag was er zo’n actie en hield de politie een bekende drugsdealer aan.

De 46-jarige man uit Hoogvliet werd tijdens de politieactie aangehouden. Ook enkele klanten van hem werden naar het politiebureau meegenomen voor verhoor. De verdachte is inmiddels vrijgelaten en moet zich op een later moment bij de rechter verantwoorden. Daarnaast kreeg hij in het kader van de overlastwet een locatieverbod uitgereikt voor een groot gebied rondom de Strevelsweg.  

Meer acties
De politie houdt regelmatig dit soort acties om de overlast terug te dringen. Daarin werkt de politie nauw samen met de gemeente Rotterdam en het Openbaar Ministerie.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag/Scheveningen – Grote controle Scheveningse haven bestrijdt ondermijning

Terwijl buurtbewoners goedkeurende geluiden laten horen, leiden motoragenten automobiliste…