Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhouding voor overval tabakszaak Dordtselaan

Rotterdam – Aanhouding voor overval tabakszaak Dordtselaan

Begin juni overviel een man met vermoedelijk een plamuurmes een tabaks/internetzaak op de Dordtselaan. Een medewerker raakte hierbij lichtgewond. Afgelopen week werd hiervoor een 38-jarige Rotterdammer aangehouden. De man is voorgeleid en voor veertien dagen in bewaring gegaan.

Dinsdag 6 juni liep de overvaller de zaak binnen en bedreigde de medewerker met het mes. Na een worsteling, waarbij de medewerker licht gewond raakte aan het gezicht, verliet de overvaller de zaak zonder buit.  Een zoektocht door agenten in de omgeving leverde niets op. De forensische opsporing onderzocht de zaak op sporen en via de media werd een signalement verspreid en werden getuigen gezocht.

Afgelopen week hield het onderzoeksteam de 38-jarige verdachte aan. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie zoekt getuigen mogelijk schietincident Badhuisweg

De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijk schietincident op de Badhuisweg op wo…