Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Mishandeling Stationsplein Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Mishandeling Stationsplein Rotterdam

Een man fietst begin april met zijn vriendin langs het Rotterdamse CS als hij onenigheid krijgt met drie mannen. De drie mannen mishandelen de Rotterdammer. De politie is op zoek naar deze mannen en publiceert camerabeelden.

De 34-jarige Rotterdammer en zijn vriendin reden op de fiets door het fietstunneltje bij Rotterdam CS toen hij, ter hoogte van de Hema, zag dat er op het fietspad drie mannen liepen. De mannen waren met een sleutelbos aan het gooien. Die sleutelbos belandde in de buurt van de voorband van zijn fiets, waarop de man de sleutels wegschopte om er niet over te vallen. Op datzelfde moment passeerde hij de drie mannen. Eén van de mannen schopte tegen zijn achterband waardoor het slachtoffer viel. Zijn vriendin reed op dat moment achter hem. Het slachtoffer krabbelde overeind en zag dat de daders door waren gelopen in de richting van de Hema. Toen hij naar de daders schreeuwde "vinden jullie dit normaal?”, kwamen de mannen terug. Er ontstond een discussie waarbij de drie mannen zich zeer agressief gedroegen. Daarop besloot het slachtoffer de politie te bellen. Eén van de mannen liep naar het slachtoffer toe en schopte de telefoon uit het slachtoffer zijn handen. Van wat er daarna gebeurde kan het slachtoffer zich niet alles meer precies herinneren, maar hij kreeg in ieder geval meerdere trappen tegen zijn hoofd. Tot er een onbekende persoon uit de tunnel (uit de richting van Blijdorp) kwam fietsen. Deze man raapte de telefoon van het slachtoffer op en bracht hem naar het slachtoffer die toen alsnog 112 belde. Het is dan 19:37 uur.

Het slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar het EMC. Naast de fysieke pijn en verwondingen heeft het slachtoffer enorme angsten uit gestaan. Nog meer om zijn vriendin dan om zichzelf, omdat hij niet kon zien of ze haar ook iets aan deden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt 27-jarige verdachte aan voor dood Orlando

De politie heeft zondag 22 april een 27-jarige man uit Den Haag aangehouden. Hij wordt ver…