Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Wie herkent deze overvaller van tankstation Vaanweg

Rotterdam – Gezocht – Wie herkent deze overvaller van tankstation Vaanweg

Wie is deze man die op maandag 3 juli om 15.40 uur een tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam-Zuid overvalt met een mes?

Een 26-jarige vrouw werkte die dag alleen als shopmedewerkster bij het tankstation. Ze vulde vakken bij. Ze zag een man, in het zwart gekleed, aan komen lopen. Hij droeg een donkere zonnebril. Daar kreeg de medewerkster al een onrustig gevoel van, want er scheen helemaal geen zon die dag. De vrouw liep het kantoor in, naar de kassa, en deed de deur van het kantoor op slot. De man liep de winkel binnen en liep direct naar de kassa. Hij zei niets en legde een plastic tas op de toonbank. De man haalde een mes tevoorschijn en maakte stekende bewegingen naar de vrouw. Hij eiste dat de vrouw geld voor hem pakte. Dat deed ze. Nadat ze geld aan de man gaf, bukte hij over de balie om nog meer te pakken. Hij gooide het geld in de tas en rende de winkel uit.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 33-jarige Rotterdamse aangehouden in onderzoek overleden baby Rotterdam

In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam hebben agenten op woensdagochtend 25 apr…