Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vierde verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident Dynamostraat

Rotterdam – Vierde verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident Dynamostraat

Een 22-jarige Rotterdammer is gisteravond aangehouden als verdachte in het onderzoek naar het dodelijke schietincident op de Dynamostraat afgelopen 3 mei. Eerder werden al een 34-jarige man uit Venlo, een 21-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Belg aangehouden.

Woensdag 3 mei belden getuigen het alarmnummer omdat zij schoten hoorden vanuit een berging aan de Motorstraat. Kort daarna werd er opnieuw geschoten op de Dynamostraat. Een groepje mannen had het gemunt op een 24-jarige Rotterdammer. Die werd door bekenden zwaar gewond naar een ziekenhuis gebracht. Het mocht niet meer baten. De man overleed later die dag aan zijn verwondingen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Drugskoerier en eigenaar webshop aangehouden

Agenten hielden op zondag 10 december twee mannen, een 26-jarige Hagenaar en 54-jarige Zoe…