Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verwarde man aangehouden na zwaaien met mes in Rotterdam

Rotterdam – Verwarde man aangehouden na zwaaien met mes in Rotterdam

Agenten hebben zondag aan het begin van de avond een verwarde man aangehouden op de Bergselaan.

De man kwam rond 18.15 uur aanrijden en stopte voor een vol terras. Hij stapte uit en zwaaide met een mes.Toegesnelde agenten hebben de man na een BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachte (BTGV) aangehouden. Het gaat om een 48-jarige man uit Rotterdam. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. Ook wordt de man beoordeeld en wordt er bekeken welke zorg hij nodig heeft. Er raakte niemand gewond. Een aantal bezoekers op het terras was wel geschrokken. Hen is slachtofferhulp aangeboden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Mannen beschoten Haringpakkersstraat

Twee mannen van 22 en 28 jaar liepen maandagavond op de Haringspakkersstraat toen zij op h…