Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man aangehouden met veerdrukwapen Rotterdam

Rotterdam – Man aangehouden met veerdrukwapen Rotterdam

Zaterdagnacht hielden agenten een man aan op de Wolphaertsstraat die in het bezit was van een veerdrukwapen. Met een BTGV (Benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) is de 26-jarige Rotterdammer aangehouden.

Van zaterdag- op zondagnacht rond 1.00 uur kwam er een melding binnen dat er man op de Wolphaertsstraat zou lopen met twee vuurwapens. De politieagenten die er snel waren, voerden een BTGV uit op het gezelschap van de vier mannen. Tijdens het fouilleren kwamen er geen wapens boven tafel.  De man die aan het signalement van de melder voldeed, is samen met de agenten op basis van de Wet Wapens en Munitie naar zijn huis gegaan voor een doorzoeking. Daar werd een veerdrukwapen gevonden en in beslag genomen. De 26-jarige man uit Rotterdam zit vast en wordt vandaag verhoord.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Vrouw slachtoffer van poging woningoverval

Op donderdagavond 21 september omstreeks 22:15 uur drongen twee onbekende mannen binnen in…