Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Auto Bingleystraat zwaar beschadigd na ontploffing

Rotterdam – Auto Bingleystraat zwaar beschadigd na ontploffing

Vrijdag in de vroege ochtend, rond 4.30 uur, werd de Bingleystraat in Rotterdam opgeschrikt door een harde knal. Rond een geparkeerde auto was vervolgens veel rook te zien, en de auto was total loss. De politie was snel ter plaatse en onderzocht uit voorzorg gelijk het voertuig en de directe omgeving op mogelijk verder ontploffingsgevaar. Dat leverde geen bijzonderheden op. De recherche onderzoekt het incident en komt graag met getuigen in contact die mogelijk meer kunnen vertellen

De politie onderzoekt wat de ontploffing heeft  veroorzaakt en of daar iemand verantwoordelijk voor is. Naast technisch (sporen)onderzoek, spreken rechercheurs met de betrokkenen en getuigen.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, die informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van de zaak of die beeldmateriaal hebben ten tijde van het incident, worden gevraagd contact op te nemen met ons. Bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Beelden kunnen worden verstuurd via www.politie.nl/upload. Wilt u liever anoniem blijven? Bel 0800-7000. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Scheveningen – Gezocht – Brandstichtingen Scheveningen.

Sinds november vorig jaar zijn er in de Visserijbuurt in Scheveningen diverse branden gewe…