Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Ruim 25.000 euro afgepakt

Rotterdam – Ruim 25.000 euro afgepakt

De politie heeft vrijdag ruim 25.000 euro en een kleine hoeveelheid hennep in beslag genomen na een controle op de Thurledeweg. Twee mannen zijn aangehouden voor witwassen.

Rond 21.00 uur controleerden politiemensen een auto, waar een kleine hoeveelheid hash in werd aangetroffen. De agenten hadden kort daarvoor gezien    dat de twee inzittenden van de auto contact hadden met nog twee andere mannen. Een van hen, een  43-jarige man uit Enschede, bleek 25.000 euro op zak te hebben. Hij verklaarde dat het geld niet van hem was.  De tweede man, 28 jaar uit Overdinkel, had 1200 euro op zak. Omdat de mannen geen goede verklaringen hadden over de herkomst van het geld is het in beslag genomen. De verdachten zijn allebei aangehouden voor witwassen. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van het geld.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Alert reageren getuigen resulteert in drie arrestaties inbraak

Dankzij de snelle reactie van getuigen werden in de nacht van zaterdag op zondag 20 august…