Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Ruim 25.000 euro afgepakt

Rotterdam – Ruim 25.000 euro afgepakt

De politie heeft vrijdag ruim 25.000 euro en een kleine hoeveelheid hennep in beslag genomen na een controle op de Thurledeweg. Twee mannen zijn aangehouden voor witwassen.

Rond 21.00 uur controleerden politiemensen een auto, waar een kleine hoeveelheid hash in werd aangetroffen. De agenten hadden kort daarvoor gezien    dat de twee inzittenden van de auto contact hadden met nog twee andere mannen. Een van hen, een  43-jarige man uit Enschede, bleek 25.000 euro op zak te hebben. Hij verklaarde dat het geld niet van hem was.  De tweede man, 28 jaar uit Overdinkel, had 1200 euro op zak. Omdat de mannen geen goede verklaringen hadden over de herkomst van het geld is het in beslag genomen. De verdachten zijn allebei aangehouden voor witwassen. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van het geld.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Dalibor Volas verlaat Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam en Dalibor Volas zijn overeengekomen om het contract van de aanvaller per…