Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte van bedrijfsinbraken aangehouden

Rotterdam – Verdachte van bedrijfsinbraken aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar bedrijfsinbraken een 42-jarige Rotterdammer op 7 juni aangehouden. De aanhouding gebeurde nadat een politieman de man herkende van een foto. De politie verdenkt de man nu van inbraken op het Rododendronplein, Peppelweg en Mia van IJperenplein in Rotterdam.

Op het Rododendronplein waren een wasserette en een café slachtoffer van inbraak. Op de Peppelweg ging het om een kledingzaak en op het Mia van IJperenplein was het een café. De politie onderzoekt of de Rotterdammer betrokken is bij nog meer inbraken.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…